Wilt u ook stappen zetten naar groen ondernemen? Breedveld & Schröder is uw partner voor uiteenlopende oplossingen voor duurzame energie. Zo kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen, laadpalen en energiebesparende LED-verlichting. Op die manier draagt u niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar bespaart u ook flink op energiekosten. Ontdek de mogelijkheden van duurzame energie. Wij voorzien u graag van advies op maat over de beste duurzame oplossingen voor uw situatie. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar.

Laadpalen

Zorgeloos elektrisch rijden wordt mede mogelijk gemaakt door onze technische specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van laadpalen in heel Nederland.

LED-verlichting

Kom nooit in het donker te zitten dankzij onze duurzame LED-oplossingen. Wij adviseren over het lichtplan, verzorgen de installatie en staan voor u klaar bij voor support. Ontdek welke voordelen LED-verlichting voor u oplevert.

PV-panelen

PV-panelen is een technische term voor zonnepanelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de PV-panelen op veilige wijze worden aangesloten en u kunt besparen op energiekosten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom duurzame energie bij Breedveld & Schröder?

Onze specialisten helpen u op verschillende manieren bij het verduurzamen van uw bedrijf of pand. We brengen de huidige situatie in kaart en voorzien u vervolgens van advies op maat op het gebied van duurzame energie. Wanneer u kiest voor duurzame energie draagt u bij aan een beter milieu én bespaart u op energie en energiekosten. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Tevens hoeft het verduurzamen van uw bedrijf niet altijd duur te zijn. Kleine aanpassingen kunnen immers al een groot verschil maken. Bovendien is een deel van uw investering in duurzame energie fiscaal aftrekbaar. Wij adviseren u hier graag bij.

Investeringssubsidie duurzame energie

Investeren in duurzame energie loont. Met aantrekkelijke regelingen stimuleert de Rijksoverheid bedrijven om te investeren in duurzame energie. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in energiezuinige bedrijfsmiddelen en duurzame energietechnieken kunt u gebruik maken van regelingen als de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dankzij deze regeling kunt u tot 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst en zo fors besparen op energiekosten.

Meer weten over duurzame energie? Neem contact op

Voor meer informatie over onze oplossingen op het gebied van duurzame energie kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel naar  036 – 535 07 56 of vul onderstaand contactformulier in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*