LED-verlichting

Maakt u ook de duurzame overstap naar verlichting? Schakel dan de specialisten van Breedveld & Schröder in. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van o.a. LED-verlichting. Zo adviseren wij u over het lichtplan, installeren we de verlichting en zijn we bereikbaar voor support en onderhoud. Zo komt u nooit in het donker te zitten. Bovendien bespaart u flink op energieverbruik. Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Besparen op energiekosten dankzij LED-verlichting

De huidige economische tijd en de hoge energieprijzen stimuleert bedrijven meer en meer te zoeken naar mogelijkheden om te kunnen besparen. Met name energieverbruik drukt een flinke stempel op de vaste lasten en is daarmee een kostenpost waar nog winst kan worden behaald. Wij adviseren onze klanten daarom over te stappen op energiebesparende verlichting. LED-verlichting is hierbij een energiebesparende oplsosing met de beste kosten-opbrengst verhouding. LED kenmerkt zich door een laag energieverbruik, een lange levensduur, brede toepasbaarheid en een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met de traditionele lichtbronnen.

Waarom LED-verlichting?

Het vervangen van de huidige verlichting door LED-verlichting levert direct een aanzienlijke besparing op je kWh verbruik op. En de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden maken een investering in LED, zelfs in tijden van crisis, meer dan waard.

Schakel onze specialisten in voor LED-verlichting

Bij Breedveld & Schröder bent u aan het juiste adres voor de installatie en onderhoud van LED-verlichting. Ons team beschikt over jarenlange ervaring met het plaatsen van energiebesparende verlichting voor uiteenlopende branches. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de beste LED-oplossing voor uw situatie.

✓ LED-verlichting installatie door technische specialisten
✓ Bespaar op uw energiekosten
✓ 24/7landelijke marktdekking
✓ Merkonafhankelijk
✓ Deskundig advies op maat

Energie-investeringsaftrek subsidie (EIA) voor LED-verlichting

De energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling voor ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie toepassen. Dankzij deze regeling kunt u 24,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming. Ook wanneer u investeert in LED-verlichting kunt u als ondernemers gebruik maken van deze subsidie. U heeft dus dubbel voordeel wanneer u gebruikmaakt van de EIA: niet alleen uw energiekosten gaan omlaag, u betaalt ook minder belasting.

LED-verlichting installeren? Vraag een offerte aan!

Voor meer informatie over LED-verlichting oplossingen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul onderstaand contactformulier in. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 036 – 535 07 56 of mailen naar info@breed.nl.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*