Brand en ontruiming

Bedrijfspanden dienen te voldoen aan verschillende brandveiligheidsmaatregelen. Wij verzorgen de gehele brandbeveiliging, waaronder de centrale melding van brand en rook, sprinklerinstallaties en blusapparatuur voor elektronische krachtinstallaties en systemen. Zo kijken wij ook naar veilige vluchtwegen en ontsnappingsroutes binnen uw bedrijfsgebouw en brengen deze in kaart.

Voorkom de nare gevolgen van inbraak, diefstal en brand door gebruik te maken van onze expertise in beveiliging. Onze gecertificeerde werknemers bieden u graag een op maat gesneden beveiligingsplan.

Vakkennis over historische utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw dient elk gebouw, oud en modern, brandveilig te zijn. In geval van nood moeten ze snel ontruimd kunnen worden. CCTV camerasystemen, sprinklerinstallaties en centrale meldkamers zijn daarbij onmisbare elektronische waakhonden voor de werknemers en de kostbare inboedel. Bedrijfsgebouwen worden beveiligd met toegangscontrolesystemen en met permanente terreinbeveiliging.

Bij de beveiliging van het Rijksmuseum konden de specialisten van Breedveld & Schröder hun inventiviteit en creativiteit tonen.

De elektrotechnische vakkennis van Breedveld & Schröder werd bij de beveiliging van de gevangenis in Lelystad stevig getest. Opdrachtgever KPN stelde hier zeer specifieke eisen aan de uitbraak- en brandbeveiliging.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*