Service en onderhoud

Breedveld & Schröder werkt al sinds de oprichting in 1896 met een no-nonsense beleid. Wij geloven dat heldere afspraken en begrijpelijke offertes de samenwerking verlichten. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op degelijke inspecties en vakbekwaam onderhoud.

Voor wie met bezieling werkt en gelooft in zijn product, zoals wij bij Breedveld & Schröder, is het werk pas af als alles naar genoegen van de klant draait. Wij doen er alles aan om de garantie op kwaliteit waar te maken. Onze certificaten bevestigen die garantie nadrukkelijk.

Service- en onderhoudscontract

Elke klant kan een op maat gesneden service- en onderhoudscontract met Breedveld & Schröder afsluiten. Wij adviseren u bij de inventarisatie en het afwegen van risico’s, zodat u de aandacht bij de belangrijkste bedrijfsprocessen kunt houden.

Binnen een service- en onderhoudscontract valt bijvoorbeeld het opsporen van zwakheden in uw systeem of schakeling, voordat er onregelmatigheden aan het licht komen. Zo verlaagt u risico’s van eventuele bedrijfsproblemen. Onze breed geschoolde experts staan altijd voor u klaar. Een storing wordt bij Breedveld & Schröder op elk uur van de dag opgepakt en zo snel mogelijk afgehandeld, dus ook buiten kantooruren, op zon- en feestdagen, bij nacht- en ontij.

Dat is de garantie op onze kwaliteit. Uniforme meldingen bevorderen een heldere communicatie en een snel herstel. Wil u meer weten over een service- en onderhoudscontract op maat? Wij staan altijd open voor een goed analyserend gesprek.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*