Laadpalen

Door het opwarmen van de aarde en het opraken van fossiele brandstoffen zijn de overheden overeengekomen dat er een alternatieve bron moet worden gebruikt, elektrisch rijden is er hier één van.. Heeft uw bedrijf ook de duurzame keuze gemaakt om elektrisch te rijden? Dan mag een laadpaal niet ontbreken. Bij Breedveld & Schröder bent u aan het juiste adres voor de installatie en onderhoud van laadpalen. Wij hebben al jarenlange ervaring met het beheer van laadpalen door heel Nederland in verschillende vormen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw situatie.

Laadpaal installatie door specialisten

Laat de installatie, beheer en het onderhoud van laadpalen over aan de specialisten van Breedveld & Schröder. Dankzij jarenlange ervaring (sinds 2012) kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies op het gebied van laadpalen. Wij werken merkonafhankelijk waardoor wij het product aanbieden wat het beste bij uw situatie past, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en denken proactief met u mee.

✓ Laadpaal installatie door technische specialisten
✓ Investeringskosten van laadpalen en installatie zijn fiscaal aftrekbaar
✓ 24/7 landelijke marktdekking
✓ Merkonafhankelijk
✓ Deskundig advies op maat

Nog meer besparen dankzij EIA

Wanneer u een bedrijf heeft dat investeert in een bedrijfsmiddel dat zorgt voor minder CO2-uitstoot, zoals elektrisch rijden, kunt u gebruik maken van de regeling Energie-investeringaftrek (EIA). Zo kunt u 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst. Hiermee verlaagt u uw fiscale winst. Gemiddeld levert deze regeling u 11% voordeel op. Zo kunt u nóg sneller uw investering terugverdienen wanneer u investeert in laadpalen.

De voordelen van laadpalen installeren

Een laadpaal heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van een stopcontact voor het opladen van uw auto. Een voordeel van het opladen van een auto met behulp van een laadpaal is dat het veel sneller is dan opladen met een gewoon stopcontact. Zo bent u in no time weer onderweg. Daarnaast is een laadpaal veel veiliger dan een normaal stopcontact. Een normaal stopcontact kan namelijk oververhit raken door continu maximale spanning te moeten geven. Een laadpaal gaat lang mee en blijft betrouwbaar, ook bij continu gebruik!

Laadpaal onderhoud

Laat u een laadpaal installeren door onze monteurs? Dan profiteert u ook van deskundig laadpaal onderhoud. Onze monteurs komen graag periodiek bij u langs om de laadpalen te inspecteren. Indien nodig voeren wij een reparatie uit. Ook bij storingen komen onze monteurs bij u langs of zijn we remote bereikbaar.

Laadpaal beheer en onderhoud voor diverse partijen

Dankzij onze goede prijskwaliteitverhouding en deskundigheid, zijn wij al jarenlang de aangewezen partner voor diverse partijen voor de service en onderhoud van laadpalen. Zo werkten wij jarenlang voor PARKnCHARGE (wat voorheen bekend stond als Provincie- N-B en later EVnetNL). Daarnaast zijn we sinds 2013 betrokken bij de service en onderhoud voor Allego (voorheen bekend als Alliander Mobility Service). Onze specialisme ligt hierbij voornamelijk op het onderhoud van DC laders.

Laadpaal installeren? Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over de installatie, beheer en onderhoud van laadpalen door onze specialisten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 036 – 535 07 56 of mailen naar info@breed.nl. We staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*