Sterkstroominstallaties

Elke organisatie heeft behoefte aan een betrouwbare sterkstroominstallatie, de bron van energie binnen uw bedrijf. Maar welke installaties zijn precies nodig binnen uw bedrijf? Breedveld & Schröder helpt u graag op het gebied van sterkstroominstallaties, van advies tot de montage en installatie. Uiteraard doen wij dit met precisie én op maat.

Installaties die wij verzorgen

Elke (groeiend) bedrijf krijgt behoefte aan krachtinstallaties. Zonder krachtinstallatie heeft het bedrijf geen bron van energie. De installatie voorziet alle elektrotechnische apparatuur van energie, of dit nou de deurbel, computer of het beveiligingssysteem is. Een krachtinstallatie is dus essentieel voor de bedrijfsvoering!

Bij calamiteiten in de stroomvoorziening is het van belang dat elk bedrijf kan overschakelen naar een noodvoorziening, zodat de gevolgen van een storing te overzien blijven. Zo is noodstroom in besturingskasten, computersystemen en operatie- en regelkamers essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Ook voor de installatie van noodvoorzieningen bieden wij u graag onze expertise.

Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies en maatwerk op het gebied van (sterkstroom)installaties.

Licht, de stille sfeermaker

Het lichtplan is de blauwdruk van goed licht en sfeer binnen uw bedrijf en op de werkplek. Helder licht is essentieel voor de verlichting van uw bedrijf en de veiligheid van uw werknemers. Het gebruik van licht bepaalt daarbij ook onbewust, maar in belangrijke mate, de werksfeer en de arbeidsvreugde.

Zo is het gebruik van LED-verlichting een interessante optie voor uw bedrijf. LED heeft een laag energieverbruik, een lange levensduur, brede toepasbaarheid en een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met de traditionele lichtbronnen. Het gebruik van LED-verlichting levert dan ook op de langere termijn een aanzienlijke besparing op ten opzichte van de traditionele verlichting.

Licht is ook belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Bedrijven en overheidsgebouwen moeten aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, waaronder goede noodverlichting. Denk hierbij aan verlichtte vluchtroutes waardoor uw werknemers het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Noodverlichting wordt voorzien van een accu, zodat deze ook in geval van complete stroomuitval zal blijven branden.

Ontwerp en aanleg van een lichtplan is al lang geen huis-, tuin- en keukenklus meer, maar werk voor breed georiënteerde specialisten. Wij bieden u graag onze expertise om het juiste lichtplan voor uw organisatie te realiseren.

Ongestoord doorwerken tijdens verbouwing

Breedveld & Schröder vond een oplossing om zelfs 24-uursbedrijven zonder procesverstoring en zonder verlies van effectiviteit na een totale verbouwing, elektrotechnisch te laten draaien op moderne krachtinstallaties.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*