Batterijopslag

Tegenwoordig neemt de noodzaak tot verduurzaming toe en groeit het bewustzijn omtrent duurzaamheid. Deze ontwikkeling is onder andere zichtbaar in de toename van zonne- en windparken in de afgelopen jaren. Echter, de grootschalige opwekking van energie zorgt voor overbelasting van het energienet, waardoor het steeds moeilijker wordt om de extra energie te verwerken. Om dit probleem op te lossen, wordt voortdurend gezocht naar duurzame oplossingen. Een effectieve methode is bijvoorbeeld het opslaan van energie, opgewekt door zonnepanelen, in batterijen.

Indien u meer informatie wenst over zonnepanelen en de opslag van energie in batterijen, of overweegt hier zelf gebruik van te maken, dan kunt u bij Breedveld & Schröder terecht voor deskundig en persoonlijk advies op maat. Neem contact met ons op.

Tegen verspilling van duurzaam opgewekte energie

Batterijopslag is een innovatieve, creatieve en effectieve oplossing voor de opslag van overtollige energie opgewekt door zonnepanelen. Deze opgeslagen energie kan gebruikt worden op momenten waarop de zon niet schijnt en er geen energie kan worden opgewekt uit andere duurzame bronnen. Hierdoor wordt verspilling van duurzame energie voorkomen en wordt het gebruik van fossiele brandstoffen verminderd, wat ten goede komt aan het milieu.

 

Naast opslag en gebruik op momenten waarop er onvoldoende zonlicht is, biedt het opslaan van zonne-energie ook mogelijkheden tot energiehandel. Bijvoorbeeld door ’s nachts het pand te koelen of te verwarmen wanneer er een overschot aan energie beschikbaar is en dit te benutten voor financieel voordeel. Anderzijds kan het ook mogelijk zijn om energie te verkopen, en zo met behulp van zonnepanelen in je eigen energiebehoefte te voorzien.

Deskundig advies over duurzame energie

Breedveld & Schröder biedt u graag ondersteuning bij het verduurzamen van uw bedrijf, inclusief advies over batterijopslag voor zonnepanelen. Als expert op het gebied van duurzame energie brengen wij eerst uw huidige situatie in kaart om vervolgens persoonlijk advies op maat te bieden. Naast batterijopslag voor zonnepanelen bieden wij ook advies over andere duurzame oplossingen, zoals laadpunten en energiebesparende LED-verlichting. Door te verduurzamen draagt u bij aan een beter milieu en wij helpen u graag bij deze belangrijke stap.

De beste duurzame oplossing voor uw situatie

Wilt u uw bedrijf verduurzamen en bent u geïnteresseerd in de rol die batterijopslag van zonnepanelen hierbij kan spelen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor advies op maat over de meest passende en logische duurzame oplossingen voor uw situatie. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van informatie en te ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke stap richting duurzaam ondernemen.

Neem contact op

Naast advies over zonnepanelen en batterijopslag kunt u ook bij ons terecht voor vragen over andere duurzame oplossingen. Ons team is dagelijks beschikbaar om u te helpen en te voorzien van informatie. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, telefonisch via 036-5330756 of via e-mail naar info@breed.nl. Wij kijken er naar uit om samen met u te werken aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*