Meet- en regeltechniek

Meten is weten, en bij Breedveld & Schröder weten we alles van meten en inregelen! Zo kunnen kortsluitingen in het systeem voorkomen worden door regelmatig analyses en onderzoek in elektronische meterkasten te plegen. Hiervoor verlenen wij graag onze experts op het gebied van meet- en regeltechniek.

Netspanningsanalyse

Regelmatige analyses van de netspanning houdt vitale onderdelen van een onderneming in bedrijf, zoals ventilatiesystemen en sprinklerinstallaties die gekoppeld zijn aan brandmelders. Onze experts verzorgen graag de regelmatige analyses van de netspanning.

Thermografisch onderzoek

Voorkom kortsluitingen in uw systeem door regelmatig thermografisch onderzoek te laten plegen door onze experts. Met behulp van infrarood meet thermografisch onderzoek dat wat voor het normale oog niet zichtbaar is. Zo kunnen onze experts kortsluitingen voorkomen door regelmatig thermografisch onderzoek in elektronische meterkasten te plegen.

Gebouwautomatisering

Steeds meer civiele diensten in bedrijven automatiseren bedrijfsgebouwen met behulp van lichtgevoelige ogen, elektronische robots, remote controlled vehicles en schakelingen. Dit lever tijdwinst voor het bedrijf en vereist minder personeel, wat leidt tot kostenbesparing en hogere efficiency. Bij Breedveld & Schröder kunt u terecht voor de automatisering van uw bedrijfsgebouw, uiteraard geheel op maat en volgens uw wens.

Domotica

Maak van uw bedrijfsgebouw of huis een ‘Smart Building’! Regel alle elektronica vanaf één centraal punt dankzij het Domotica systeem. Denk hierbij aan het regelen van iedere lamp, kraan, verwarming, gordijnen etc; alles is naar wens te bedienen via één groot en overzichtelijk display. Bij ons kunt u terecht voor advies en installatie van het Domotica systeem.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*