1. Home
  2. Diensten
  3. (Brand)Beveiliging

(Brand)Beveiliging

Breedveld & Schröder dankt haar succes aan de gedegen vakkennis die wij in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd uit werkzaamheden in historische panden. Beveiliging is zeer belangrijk in deze historische panden en monumenten. Onze expertise in beveiliging verlenen wij u dan ook graag. Onder beveiliging valt o.a. inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Inbraakbeveiliging

Beveiliging voorkomt diefstal van eigendom en de vervelende gevolgen daarvan. Inbraakbeveiliging bestaat uit elektronische sloten en al of niet stille alarmsystemen. Vergroot de alertheid van uw medewerkers en bestrijdt achteloosheid door gebruik te maken van een professioneel beveiligingssysteem. Wij verzorgen de gehele inbraakbeveiliging, naar de eisen van de PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Camerasystemen (CCTV)

Om de beveiliging van uw bedrijf te versterken, is het gebruik van camerasystemen een effectieve additie. Zo verzorgen wij complete camerasystemen voor bewaking van uw bedrijfsterrein en bedrijfsgebouw. Voorbeelden van deze systemen zijn radiografisch bestuurbare camera’s en infraroodbewaking.

Toegangscontrole

Het kan voorkomen dat niet iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot alle gedeeltes van uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein. Wij verzorgen graag de toegangscontrole binnen uw bedrijf. Met toegangscontrole kunt u denken aan slagbomen, elektronische ogen, wieldrukmetingen en pasjescontrolesystemen binnen uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein.

Terreinbeveiliging

Elektronische dag- en nachtbeveiliging en verlichting, verklikkersystemen en infrarood licht bevorderen de veiligheid op het bedrijfsterrein.

Brand en ontruiming

Bedrijfspanden dienen te voldoen aan verschillende brandveiligheidsmaatregelen. Wij verzorgen de gehele brandbeveiliging, waaronder de centrale melding van brand en rook, sprinklerinstallaties en blusapparatuur voor elektronische krachtinstallaties en systemen. Zo kijken wij ook naar veilige vluchtwegen en ontsnappingsroutes binnen uw bedrijfsgebouw en brengen deze in kaart.

Voorkom de nare gevolgen van inbraak, diefstal en brand door gebruik te maken van onze expertise in beveiliging. Onze gecertificeerde werknemers bieden u graag een op maat gesneden beveiligingsplan.

Vakkennis over historische utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw dient elk gebouw, oud en modern, brandveilig te zijn. In geval van nood moeten ze snel ontruimd kunnen worden. CCTV camerasystemen, sprinklerinstallaties en centrale meldkamers zijn daarbij onmisbare elektronische waakhonden voor de werknemers en de kostbare inboedel. Bedrijfsgebouwen worden beveiligd met toegangscontrolesystemen en met permanente terreinbeveiliging.

Bij de beveiliging van het Rijksmuseum konden de specialisten van Breedveld & Schröder hun inventiviteit en creativiteit tonen.

De elektrotechnische vakkennis van Breedveld & Schröder werd bij de beveiliging van de gevangenis in Lelystad stevig getest. Opdrachtgever KPN stelde hier zeer specifieke eisen aan de uitbraak- en brandbeveiliging.

Menu