Beveiliging

Breedveld & Schröder dankt haar succes aan de gedegen vakkennis die wij in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd uit werkzaamheden in historische panden. Beveiliging is zeer belangrijk in deze historische panden en monumenten. Onze expertise in beveiliging verlenen wij u dan ook graag. Onder beveiliging valt o.a. inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Inbraakbeveiliging

Beveiliging voorkomt diefstal van eigendom en de vervelende gevolgen daarvan. Inbraakbeveiliging bestaat uit elektronische sloten en al of niet stille alarmsystemen. Vergroot de alertheid van uw medewerkers en bestrijdt achteloosheid door gebruik te maken van een professioneel beveiligingssysteem. Wij verzorgen de gehele inbraakbeveiliging, naar de eisen van de PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Camerasystemen (CCTV)

Om de beveiliging van uw bedrijf te versterken, is het gebruik van camerasystemen een effectieve additie. Zo verzorgen wij complete camerasystemen voor bewaking van uw bedrijfsterrein en bedrijfsgebouw. Voorbeelden van deze systemen zijn radiografisch bestuurbare camera’s en infraroodbewaking.

Toegangscontrole

Het kan voorkomen dat niet iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot alle gedeeltes van uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein. Wij verzorgen graag de toegangscontrole binnen uw bedrijf. Met toegangscontrole kunt u denken aan slagbomen, elektronische ogen, wieldrukmetingen en pasjescontrolesystemen binnen uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein.

Terreinbeveiliging

Elektronische dag- en nachtbeveiliging en verlichting, verklikkersystemen en infrarood licht bevorderen de veiligheid op het bedrijfsterrein.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen we u de onderstaande informatie in te vullen zover mogelijk. We nemen binnen een paar dagen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*