1. Home
  2. Diensten
  3. Laadpunten

Laadpunten

Breedveld & Schröder gaat het beheer en onderhoud uitvoeren op de laadpalen van EVnetNL en een deel van de laadpalen van Noord-Brabant. 

In november 2017 opende EVnetNL, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant een Europese aanbesteding voor het correctief beheer en onderhoud van in totaal 1059 laadpalen. Drie partijen schreven in op deze opdracht. Breedveld & Schröder uit Almere heeft samen met onderaannemer Alfen ICU de aanbesteding gewonnen.

Breedveld & Schröder is een technische aannemer en heeft al jarenlange ervaring met het beheer van laadpalen in o.a. Noord-Brabant. Deze ervaring speelde een grote rol in het verkrijgen van de opdracht, daarnaast voldeed de inschrijving aan de gestelde eisen en hanteert het bedrijf een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voor de gebruikers van de laadpalen gaat er weinig veranderen. Gebruikers kunnen voor de 254 laadpalen van de provincie Noord-Brabant en de 805 palen van EVnetNL kunnen blijven rekenen op dezelfde service als voorheen. De ANWB blijft het eerste aanspreekpunt voor storingen en is te bereiken via het reguliere storingsnummer op de laadpalen. Wanneer de ANWB vanuit haar kantoor een storing niet kan verhelpen, dan schakelt de ANWB direct Breedveld & Schröder in om op locatie de storing binnen de geëiste service level agreement op te lossen.

EVnetNL blijft nauw betrokken en houdt toezicht op de werkzaamheden van de uitvoerende partijen.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden op aanvraag. Vul het formulier in voor meer informatie.

Menu