B&S jubileum mobile

Brandmeldinstallaties van Breedveld & Schröder

Wilt u een betrouwbare brandmeldinstallatie zodat u op tijd gewaarschuwd wordt en iedereen in veiligheid kunt brengen en de schade beperkt blijft? Hoe minder brandschade, hoe meer kans op bedrijfscontinuïteit.

Al 125 jaar
Technisch Aannemer

Al meer dan een eeuw delen wij onze kennis met onze klanten.

25 jaar gevestigd
in Almere

Wij zijn trots op onze stad en staan klaar voor onze mede ondernemers.

Onderneming van
het Jaar

Ons bedrijf is uitgeroepen tot Almeerse Onderneming van het Jaar.

Breedveld & Schröder, de juiste partij

Breedveld & Schröder is gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van ontruimings- en brandmeldinstallaties. Tevens beschikken wij over opgeleide beheerders en kunnen wij maandelijkse beheerders taken voor u verzorgen. Als onafhankelijk en gecertificeerd bedrijf werken wij samen met gerenommeerde fabrikanten, diverse onafhankelijke inspectie instanties en kunnen wij gepast op elke situatie de juiste ontruimings- en brandmeldinstallatie leveren. Wij komen graag bij u langs om een passende installatie te adviseren en projecteren.

brandmeld inspection
Brandmeld installatie

Alle type brandmeldinstallaties mogelijk

Wij kunnen de passende brandmeldinstallaties en alle type ontruimingsinstallaties leveren. Zoals bijvoorbeeld Type A, Type B of type B+. De keuze is afhankelijk van de minimale eis uit het Bouwbesluit, eisende partijen zoals verzekeraar en de wens van de eigenaar/gebruiker. Wij helpen u om een betrouwbare installatie te kiezen waarbij onze brandmeldspecialisten u een advies op maat zullen geven die best op uw situatie en de wensen aansluit. Daarnaast kunnen wij ook certificering van uw installaties door onafhankelijke instantie voor u verzorgen. Kortom, bij ons bent u op de juiste adres en alles is mogelijk omtrent brandmeld en ontruimingsinstallaties. Plan vandaag nog uw afspraak in met een van onze specialisten.

Flevoziekenhuis logo
Eneco eMobility logo
Louwman exclusive logo
Rijks Museum logo
Vattenfall logo
Gemeente Amstelveen logo
Technische Unie logo
CBRE logo
ING logo
Landing logos Gemeente

Een greep uit onze projecten

Mooie klanten, mooie projecten. Bekijk de projecten die wij de afgelopen tijd realiseerde. Zoals ze zeggen, een foto spreekt meer dan duizend woorden.

brandmeldinstallatie sprinkler

Onderhoud van brandmeldinstallaties

Bent u op zoek naar een partij die naast het installeren van een brandmeldinstallatie, deze ook kan onderhouden? Zoekt u iemand voor uw maandelijkse, viermaandelijkse en jaarlijkse periodieke beheerders controles dan bent u op het juiste adres. Het periodiek controleren van een brandmeldinstallatie wordt ten zeerste aangeraden en is bovendien verplicht.

Onze specialisten komen graag bij u langs om de gehele installatie te controleren en alle aanwezige componenten functioneel te beproeven. Zo weet u dat de installatie tijdens zijn levensduur in de nominale staat verkeert. Door onze jarenlange ervaring en opgeleid personeel kent geen enkele installatie geheimen voor ons. Onze specialisten worden intern opgeleid door de beste externe opleiders. Met onze contracten, zorgen we ervoor dat we elk jaar uw complete systemen keuren en met onze landelijke dekking kunnen we overal snel ter plaatse zijn.

Waarom kiezen voor een gecertifieerd branddetectiebedrijf?

Breedveld & Schröder is een gecertificeerd branddetectiebedrijf wat gecertificeerd is door Dekra. Dit houdt in dat wij werken conform de certificatieschema’s zoals gesteld door CCV en de huidige normen brandmeld en ontruimingsinstallaties.

Hierdoor hebben wij bewezen goede brandmeldinstallaties te leveren, installeren en onderhouden. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en kunnen hierdoor maatwerkadvies geven. Wanneer de installatie is opgeleverd krijgt u van ons een certificaat. Dit kan u overhandigen aan eisende partij mocht dit nodig zijn. Kiezen voor een gecertificeerd branddetectiebedrijf zorgt voor meer veiligheid en garantie.

Brandmelder omgeven door rook
B&S jubileum mobile

Breedveld & Schröder is een compleet branddetectiebedrijf. Wij voorzien uw pand van een passende brandmeldinstallatie met een daarbij ontwikkeld ontruimingsplan. Tevens kunnen wij deze installatie onderhouden voor u. Eén aanspreekpunt voor de gehele installatie.

Plan uw afspraak in

Wij komen graag langs om een passende ontruimings- en brandmeldinstsallatie aan te meten en u een advies te geven voor uw bestaande installatie of uw nieuwe bedrijfspand. Onze specialisten leveren maatwerk waardoor elke installatie passend wordt gemaakt per situatie. Neem contact op via onderstaande gegevens.
  Wilt u direct contact?

  036 535 07 56

  24/7 bereikbaar

  Katernstraat 21,
  1321 NC Almere

  Bekijk ook

  Menu