B&S jubileum mobile

Brandmeldinstallaties van Breedveld & Schröder

Wilt u een betrouwbare brandmeldinstallatie zodat u op tijd gewaarschuwd wordt en iedereen in veiligheid kunt brengen en de schade beperkt blijft? Hoe minder brandschade, hoe meer kans op bedrijfscontinuïteit.

Plaatsen van de installatie

Wij plaatsen all type brandmeldinstallatie met een daarbij op maat gemaakt vluchtplan.

Beheer & onderhoud

Er worden periodieke controles uitgevoerd om de installatie veilig en up-to-date te houden.

Totaalplan van A tot Z

Wij verzorgen de gehele brandbeveiliging met een op maat gesneden beveiligingsplan.

Gecertificeerde installaties

We plaatsen, leveren en onderhouden zowel gecertificeerde als niet gecertificeerde brandmeldinstallaties.

Breedveld & Schröder, de juiste partij

Als erkend branddetectiebedrijf kunnen we gecertificeerde en niet gecertificeerde brandmeldinstallaties plaatsen en onderhouden. Deze zijn conform de eisen en normen van de NEN2575 en de NEN2535. Bij Breedveld & Schröder zijn we bekend met alle merken en type brandmeldinstallaties waardoor we voor elk pand een passend totaalplan kunnen bieden. Onze totaalplannen bestaan onder andere uit:

  • Op maat gemaakt plan projecteren
  • Brandmeldinstallatie installeren
  • Vluchtplan ontwikkelen
  • Onderhoud & beheer
  • PvE (programma van eisen) opstellen

Plaatsen van brandmeldinstallaties

Bij ons kunt u terecht voor een merk onafhankelijke en op maat gemaakte brandmeldinstallatie die voldoet aan de minimale eisen en normeringen uitgewerkt op basis van gebruik van het gebouw en specifieke aspecten van de eindgebruiker. Wij helpen u om een betrouwbare installatie(s) te kiezen waarbij onze brandmeldspecialisten u een advies op maat zullen geven die het beste op uw situatie en de wensen aansluit.

Flevoziekenhuis logo
Eneco eMobility logo
Louwman exclusive logo
Rijks Museum logo
Vattenfall logo
Gemeente Amstelveen logo
Technische Unie logo
CBRE logo
ING logo
Landing logos Gemeente

Hoe brandveilig is uw pand?

Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Onderhoud van brandmeldinstallaties

Bent u op zoek naar een partij die naast het installeren van een brandmeldinstallatie, deze ook periodiek kan beheren en onderhouden? Periodiek controleren van een brandmeldinstallatie wordt ten zeerste aangeraden en is bovendien verplicht.

Om uw installatie(s) in de nominale staat te houden en daarbij betrouwbaarheid te verhogen voeren wij maandelijkse en viermaandelijkse beheerderstaken uit. Bovendien verzorgen wij één keer per jaar preventief onderhoud aan de brandmeldinstallatie. Het opmaken van het onderhoudsplan specifiek gebaseerd op de desbetreffende installatie, type detectie en gebruik van het ruimtes behoren tot onze standaard taken.

Totaalplan van A tot Z

Afhankelijk van de doelstelling en omvang verzorgen wij het totale traject van uw ontruimings- en brandmeldinstallatie. Van het opstellen van PvE, projectie, specifieke maatregelen, installatie tot de nazorg en het onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. In de situaties waarbij iedere seconde telt en het verschil kan maken leveren wij u een betrouwbare ontruimings- en brandmeldinstallaties aan. Onze aantoonbaar gediplomeerde medewerkers kunnen u voorzien van een passend brandveiligheidsadvies dat aansluit op uw wensen.

Breedveld & Schröder is een gecertificeerd branddetectiebedrijf wat gecertificeerd is door Dekra. Dit houdt in dat wij werken conform de certificatieschema’s zoals gesteld door CCV en de huidige normen brandmeld en ontruimingsinstallaties.

Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en kunnen hierdoor maatwerkadvies geven. Wanneer de installatie is opgeleverd krijgt u van ons een certificaat. Dit kan u overhandigen aan eisende partij mocht dit nodig zijn. Kiezen voor een gecertificeerd branddetectiebedrijf zorgt voor meer veiligheid en garantie.

Gecertificeerde installaties

U kunt bij ons ook terecht voor de certificering van de brandmeldinstallaties volgens het CCV-schema door de onafhankelijke inspectie-instellingen. Wij begeleiden de certificering en zorgen voor het naslagwerk.

B&S jubileum mobile

Breedveld & Schröder is een compleet branddetectiebedrijf. Wij voorzien uw pand van een passende brandmeldinstallatie met een daarbij ontwikkeld ontruimingsplan. Tevens kunnen wij deze installatie onderhouden voor u. Eén aanspreekpunt voor de gehele installatie.

Plan uw afspraak in

Wij komen graag langs om een passende ontruimings- en brandmeldinstsallatie aan te meten en u een advies te geven voor uw bestaande installatie of uw nieuwe bedrijfspand. Onze specialisten leveren maatwerk waardoor elke installatie passend wordt gemaakt per situatie. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Wilt u direct contact?

036 535 07 56

24/7 bereikbaar

Katernstraat 21,
1321 NC Almere

Bekijk ook

Menu