Afgelopen week hebben de eigenaren van MM Techniek en Breedveld & Schröder overeenstemming bereikt over de samenwerking van B&S en MMT. Zowel B&S als MMT blijven zelfstandig opereren en zullen in de toekomst elkaars expertise toevoegen bij de klanten, dit met als kenmerk het behouden van kwaliteit en flexibiliteit. Beide bedrijven zijn gelijkwaardig aan elkaar; kwalitatief hoogwaardige monteurs die een top prestatie leveren op elk werk.

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Trots! Onze stagiair Elfrem wint de prijs “Beste Talent 2017”.
Elfrem won onlangs de race voor het “Beste talent 2017”. Deze prijs is een initiatief van het Lelystadse Akkoord, een samenwerkingsverband van de gemeente, de onderwijswereld, het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen op de arbeidsmarkt.

Elfrem, (wie zes jaar geleden zelfstandig vluchtte uit zijn geboorteland) volgt op dit moment een MBO praktijkopleiding, en loopt daarvoor 4 dagen in de week stage binnen ons bedrijf. Met zijn positieve houding, motivatie, leergierigheid en gedrevenheid is hij wat ons betreft ook een terechte winnaar. Wij zijn blij dat wij hem als stagiair binnen ons bedrijf werkzaam hebben. Elfrem, gefeliciteerd!

Lees hier het hele nieuwsbericht.

 

Zijn wij een goede match? Dan horen we graag van u! Neem contact op