Breedveld & Schröder heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei door gemaakt, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects halverwege dit jaar.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Breedveld & Schröder BV, MM Techniek BV en WE- projects BV vanaf 1 januari 2020 samen verdergaan onder de naam Breedveld & Schröder BV.

Wij verwachten met deze samenvoeging onze dienstverlening en processen nog verder te optimaliseren.

De samenvoeging brengt ook een aantal administratieve wijzingen met zich mee, welke dat zijn leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Aankondiging administratieve wijzigingen

 

Afgelopen week hebben de eigenaren van MM Techniek en Breedveld & Schröder overeenstemming bereikt over de samenwerking van B&S en MMT. Zowel B&S als MMT blijven zelfstandig opereren en zullen in de toekomst elkaars expertise toevoegen bij de klanten, dit met als kenmerk het behouden van kwaliteit en flexibiliteit. Beide bedrijven zijn gelijkwaardig aan elkaar; kwalitatief hoogwaardige monteurs die een top prestatie leveren op elk werk.

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Trots! Onze stagiair Elfrem wint de prijs “Beste Talent 2017”.
Elfrem won onlangs de race voor het “Beste talent 2017”. Deze prijs is een initiatief van het Lelystadse Akkoord, een samenwerkingsverband van de gemeente, de onderwijswereld, het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen op de arbeidsmarkt.

Elfrem, (wie zes jaar geleden zelfstandig vluchtte uit zijn geboorteland) volgt op dit moment een MBO praktijkopleiding, en loopt daarvoor 4 dagen in de week stage binnen ons bedrijf. Met zijn positieve houding, motivatie, leergierigheid en gedrevenheid is hij wat ons betreft ook een terechte winnaar. Wij zijn blij dat wij hem als stagiair binnen ons bedrijf werkzaam hebben. Elfrem, gefeliciteerd!

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Samen met van Wijnen Lelystad B.V v& Van Dorp werken wij momenteel hard aan de realisatie van een nieuw OK complex en MRI centrum in het hart van het Flevoziekenhuis te Almere.

Lees het hele nieuwsbericht hier. 

Aan mooie projecten dragen wij als bedrijf graag een steentje bij. Met MM Techniek steunen wij “Het Beterboek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en met Breedveld en Schröder steunen wij “Het BeterBoek” voor het Flevoziekenhuis in Almere. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Reinier de Graaf Gasthuis of in het Flevoziekenhuis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt! Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau heeft dit jaar voor het Reinier de Graaf Gasthuis en voor het Flevoziekenhuis de volgende uitgaven verzorgt: Het is een boekje speciaal gericht op kinderen en om hun verblijf in een ziekenhuis aangenamer te maken. Het boeken staat boordevol informatie, grappige weetjes, coole puzzels en leuke spelletjes. Wij zijn er als bedrijf trots op dat we dit mooie project mogen ondersteunen!

 

Zijn wij een goede match? Dan horen we graag van u! Neem contact op