Al sinds 1896 een begrip in elektrotechniek

Sterkstroominstallaties

 

Elke organisatie heeft behoefte aan een betrouwbare sterkstroominstallatie, de bron van energie binnen uw bedrijf. Maar welke installaties zijn precies nodig binnen uw bedrijf? Breedveld & Schröder helpt u graag op het gebied van sterkstroominstallaties, van advies tot de montage en installatie. Uiteraard doen wij dit met precisie én op maat.

Installaties die wij verzorgen

Elke (groeiend) bedrijf krijgt behoefte aan krachtinstallaties. Zonder krachtinstallatie heeft het bedrijf geen bron van energie. De installatie voorziet alle elektrotechnische apparatuur van energie, of dit nou de deurbel, computer of het beveiligingssysteem is. Een krachtinstallatie is dus essentieel voor de bedrijfsvoering!

Bij calamiteiten in de stroomvoorziening is het van belang dat elk bedrijf kan overschakelen naar een noodvoorziening, zodat de gevolgen van een storing te overzien blijven. Zo is noodstroom in besturingskasten, computersystemen en operatie- en regelkamers essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Ook voor de installatie van noodvoorzieningen bieden wij u graag onze expertise.

Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies en maatwerk op het gebied van (sterkstroom)installaties.

Licht, de stille sfeermaker

Het lichtplan is de blauwdruk van goed licht en sfeer binnen uw bedrijf en op de werkplek. Helder licht is essentieel voor de verlichting van uw bedrijf en de veiligheid van uw werknemers. Het gebruik van licht bepaalt daarbij ook onbewust, maar in belangrijke mate, de werksfeer en de arbeidsvreugde.

Zo is het gebruik van LED-verlichting een interessante optie voor uw bedrijf. LED heeft een laag energieverbruik, een lange levensduur, brede toepasbaarheid en een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met de traditionele lichtbronnen. Het gebruik van LED-verlichting levert dan ook op de langere termijn een aanzienlijke besparing op ten opzichte van de traditionele verlichting.

Licht is ook belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Bedrijven en overheidsgebouwen moeten aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, waaronder goede noodverlichting. Denk hierbij aan verlichtte vluchtroutes waardoor uw werknemers het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Noodverlichting wordt voorzien van een accu, zodat deze ook in geval van complete stroomuitval zal blijven branden.

Ontwerp en aanleg van een lichtplan is al lang geen huis-, tuin- en keukenklus meer, maar werk voor breed georiënteerde specialisten. Wij bieden u graag onze expertise om het juiste lichtplan voor uw organisatie te realiseren.

Ongestoord doorwerken tijdens verbouwing

Breedveld & Schröder vond een oplossing om zelfs 24-uursbedrijven zonder procesverstoring en zonder verlies van effectiviteit na een totale verbouwing, elektrotechnisch te laten draaien op moderne krachtinstallaties.

Bel 036 - 535 07 56 Mail info@breed.nl
Neem contact met ons op!

Medewerkers aan 't woord

Ruud Stengs

Ringo van der Sluis

Projecten

Wijkcentrum De Bolder

Wijkcentrum de Bolder, gelegen te Amstelveen, is tussen 2016 en 2017 een complete metamorfose ondergaan.

OBA Van der Pek

De Openbare Bibliotheek van Amsterdam heeft in April 2017 de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Amsterdam-Noord.

Spiral Tower Almere

De 'Spiral Tower' is een toren bestaande uit houten pallets, die beklommen kan worden door bezoekers van het kunstwerk.

Het Reinaert College

Breedveld & Schröder heeft meegewerkt aan de verhuizing van Het Reinaert College.

Ibis Hotel Amstelveen

Binnen 5 maanden een gigantisch kantoorpand ombouwen tot een hotel!

Gravenzaal Haarlem

Gemeente Haarlem neemt afscheid van normale kaarsen in Gravenzaal. B&S vervangt de oude kaarsen voor dimbare LED-kaarsen!

Freeroad Almere

Freeroad is al sinds 1997 een begrip op autogebied in de Flevopolder. Dankzij B&S zitten zij nu ook in de cloud!

Ajax Museum

Dankzij de werkzaamheden van B&S is het Ajax Museum nu een multifunctionele presentatieruimte!

Familierestaurant Bruis

Bruis is het gloednieuwe gezellige familierestaurant in Blaricum, waarvoor Breedveld & Schröder een compleet nieuwe elektrotechnische installatie heeft verzorgd.

Stichting ZAAM

Wij bieden iedere klant een op maat gesneden service- & onderhoudscontract aan waarbij kwaliteit garant staat, zo ook voor Stichting ZAAM.

Flevoziekenhuis

In 2016 heeft Breedveld & Schröder de plaatsing, montage en installatie van 500 WiFi access points verzorgd voor het Flevoziekenhuis te Almere.

Rijksmuseum Philipsvleugel

Breedveld & Schröder verzorgde de renovatie van de Philipsvleugel voor het Rijksmuseum, ook wel de Zuidvleugel genoemd.

Van Gogh Museum

Breedveld & Schröder werd de taak toegewezen om alle elektrische installaties buiten het zicht van de bezoeker te plaatsen voor de nieuwe entreehal van het Van Gogh Museum.

Almere City FC

Aanleg elektrische installatie van de VIP tribune

Rijksmuseum Amsterdam

Het uitvoeren van onderhoud aan verschillende systemen in...

Klanten beoordelingen

  • Nakomen van afspraken: 7,5
  • Kwaliteit: 7,4
  • Klantvriendelijkheid:8,1
  • Bereikbaarheid: 7,6
  • Klachtafhandeling: 8
  • Deskundigheid: 7,5
  • Informatievoorziening: 7