Al sinds 1896 een begrip in elektrotechniek

Beveiliging

 

Breedveld & Schröder dankt haar succes aan de gedegen vakkennis die wij in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd uit werkzaamheden in historische panden. Beveiliging is zeer belangrijk in deze historische panden en monumenten. Onze expertise in beveiliging verlenen wij u dan ook graag. Onder beveiliging valt o.a. inbraakbeveiliging en brandbeveiliging.

Inbraakbeveiliging

Beveiliging voorkomt diefstal van eigendom en de vervelende gevolgen daarvan. Inbraakbeveiliging bestaat uit elektronische sloten en al of niet stille alarmsystemen. Vergroot de alertheid van uw medewerkers en bestrijdt achteloosheid door gebruik te maken van een professioneel beveiligingssysteem. Wij verzorgen de gehele inbraakbeveiliging, naar de eisen van de PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Camerasystemen (CCTV)

Om de beveiliging van uw bedrijf te versterken, is het gebruik van camerasystemen een effectieve additie. Zo verzorgen wij complete camerasystemen voor bewaking van uw bedrijfsterrein en bedrijfsgebouw. Voorbeelden van deze systemen zijn radiografisch bestuurbare camera’s en infraroodbewaking.

Toegangscontrole

Het kan voorkomen dat niet iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot alle gedeeltes van uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein. Wij verzorgen graag de toegangscontrole binnen uw bedrijf. Met toegangscontrole kunt u denken aan slagbomen, elektronische ogen, wieldrukmetingen en pasjescontrolesystemen binnen uw bedrijfsgebouw/bedrijfsterrein.

Terreinbeveiliging

Elektronische dag- en nachtbeveiliging en verlichting, verklikkersystemen en infrarood licht bevorderen de veiligheid op het bedrijfsterrein.

Brand en ontruiming

Bedrijfspanden dienen te voldoen aan verschillende brandveiligheidsmaatregelen. Wij verzorgen de gehele brandbeveiliging, waaronder de centrale melding van brand en rook, sprinklerinstallaties en blusapparatuur voor elektronische krachtinstallaties en systemen. Zo kijken wij ook naar veilige vluchtwegen en ontsnappingsroutes binnen uw bedrijfsgebouw en brengen deze in kaart.

Voorkom de nare gevolgen van inbraak, diefstal en brand door gebruik te maken van onze expertise in beveiliging. Onze gecertificeerde werknemers bieden u graag een op maat gesneden beveiligingsplan.

Vakkennis over historische utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw dient elk gebouw, oud en modern, brandveilig te zijn. In geval van nood moeten ze snel ontruimd kunnen worden. CCTV camerasystemen, sprinklerinstallaties en centrale meldkamers zijn daarbij onmisbare elektronische waakhonden voor de werknemers en de kostbare inboedel. Bedrijfsgebouwen worden beveiligd met toegangscontrolesystemen en met permanente terreinbeveiliging.

Bij de beveiliging van het Rijksmuseum konden de specialisten van Breedveld & Schröder hun inventiviteit en creativiteit tonen.

De elektrotechnische vakkennis van Breedveld & Schröder werd bij de beveiliging van de gevangenis in Lelystad stevig getest. Opdrachtgever KPN stelde hier zeer specifieke eisen aan de uitbraak- en brandbeveiliging.

Bel 036 - 535 07 56 Mail info@breed.nl
Neem contact met ons op!

Medewerkers aan 't woord

Ruud Stengs

Ringo van der Sluis

Projecten

Wijkcentrum De Bolder

Wijkcentrum de Bolder, gelegen te Amstelveen, is tussen 2016 en 2017 een complete metamorfose ondergaan.

OBA Van der Pek

De Openbare Bibliotheek van Amsterdam heeft in April 2017 de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Amsterdam-Noord.

Spiral Tower Almere

De 'Spiral Tower' is een toren bestaande uit houten pallets, die beklommen kan worden door bezoekers van het kunstwerk.

Het Reinaert College

Breedveld & Schröder heeft meegewerkt aan de verhuizing van Het Reinaert College.

Ibis Hotel Amstelveen

Binnen 5 maanden een gigantisch kantoorpand ombouwen tot een hotel!

Gravenzaal Haarlem

Gemeente Haarlem neemt afscheid van normale kaarsen in Gravenzaal. B&S vervangt de oude kaarsen voor dimbare LED-kaarsen!

Freeroad Almere

Freeroad is al sinds 1997 een begrip op autogebied in de Flevopolder. Dankzij B&S zitten zij nu ook in de cloud!

Ajax Museum

Dankzij de werkzaamheden van B&S is het Ajax Museum nu een multifunctionele presentatieruimte!

Familierestaurant Bruis

Bruis is het gloednieuwe gezellige familierestaurant in Blaricum, waarvoor Breedveld & Schröder een compleet nieuwe elektrotechnische installatie heeft verzorgd.

Stichting ZAAM

Wij bieden iedere klant een op maat gesneden service- & onderhoudscontract aan waarbij kwaliteit garant staat, zo ook voor Stichting ZAAM.

Flevoziekenhuis

In 2016 heeft Breedveld & Schröder de plaatsing, montage en installatie van 500 WiFi access points verzorgd voor het Flevoziekenhuis te Almere.

Rijksmuseum Philipsvleugel

Breedveld & Schröder verzorgde de renovatie van de Philipsvleugel voor het Rijksmuseum, ook wel de Zuidvleugel genoemd.

Van Gogh Museum

Breedveld & Schröder werd de taak toegewezen om alle elektrische installaties buiten het zicht van de bezoeker te plaatsen voor de nieuwe entreehal van het Van Gogh Museum.

Almere City FC

Aanleg elektrische installatie van de VIP tribune

Rijksmuseum Amsterdam

Het uitvoeren van onderhoud aan verschillende systemen in...

Klanten beoordelingen

  • Nakomen van afspraken: 7,5
  • Kwaliteit: 7,4
  • Klantvriendelijkheid:8,1
  • Bereikbaarheid: 7,6
  • Klachtafhandeling: 8
  • Deskundigheid: 7,5
  • Informatievoorziening: 7