1. Home
  2. Wie wij zijn

Wie wij zijn

Technisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Of het nu kracht, licht, telematica, beveiliging, verwarming, water, gas, ventilatie, riool of meet- en regeltechniek betreft: wij bieden vindingrijke oplossingen met oog voor detail. Een team van specialisten staat u bij, met een heldere kijk op uw unieke wensen.

Al meer dan een eeuw delen wij onze kennis met onze klanten. Het begon in 1896 met de installatie van een deurbel, maar door de jaren heen is er veel veranderd. We zijn met de tijd meegegaan waarbij innovatie altijd voorop heeft gestaan, dit heeft bijgedragen tot de groei naar een gedegen organisatie, met landelijke dekking, die breed inzetbaar is op het werkterrein van de elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Als hofleverancier hebben we een vaste klantenkring waaronder de Rijksvastgoedbedrijf, de KAS BANK, het Flevoziekenhuis, Zaam en Ajax gerekend mogen worden.

Breedveld & Schröder werkt veelvuldig met niet alledaagse klanten in een onalledaagse omgeving. Dat houdt ons scherp voor de veelsoortige belangen die we dienen.

Beveiligingsadviesburo B.A.B. Huisman

BORG-beveiligingsspecialist B.A.B. Huisman is in 2009 onderdeel geworden van technisch aannemer Breedveld & Schröder.

Met tevreden klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt en een uitstekende samenwerking met politie en assurantiemaatschappijen, is ook B.A.B. Huisman een grote speler geworden op het gebied van advisering en aanleg van beveiliging. Tevens zijn naast de aanleg van mechanische beveiliging ook het aanleggen van elektrotechnische installaties, camerasystemen, toegangscontrole en datanet bekabeling vaste diensten geworden.

Met ruim 35 jaar aan ervaring in beveiliging is B.A.B. Huisman een uitstekende aanvulling op het hofleverancierschap van Breedveld & Schröder. Wij zullen de nog altijd groeiende vraag naar betrouwbare en effectieve beveiliging blijven faciliteren. Voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten!

Meco Holland

Breedveld & Schröder heeft Meco Holland begin 2012 overgenomen. Het in 1976 opgerichte bedrijf specialiseerde zich in eerste instantie alleen in inbraaksignaleringssystemen en concentreerde zich voornamelijk op de regio’s ’t Gooi en Amsterdam. Al snel kwamen er overige werkzaamheden bij zoals intercomsystemen, geluidsinstallaties en al het andere werk waar vraag naar was, mits het maar een elektrotechnisch karakter had.

Het bedrijf heeft de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd variërend van elektrotechnische installaties tot data en beveiliging. Breedveld & Schröder zal al de overgenomen klanten met de grootst mogelijke zorg blijven bedienen.

EBW

Het was niet gepland, maar met een bliksemactie heeft Breedveld & Schröder het Almeerse EBW Installatietechnieken BV overgenomen. “Het is een overname die zomaar op ons pad kwam. Snel schakelen heeft ervoor gezorgd dat wij een groot aantal klanten van EBW continu van dienst konden blijven”, aldus B&S-directeur Robin Marsé.

Op 16 maart van dit jaar is het faillissement van EBW uitgesproken door de rechtbank en wordt de directie van B&S door een van haar adviseurs hierop gewezen. “Wij hebben direct contact opgenomen met de curator en vervolgens met enkele medewerkers van EBW gesproken. Het was ons snel duidelijk dat wij graag met een aantal medewerkers bij bestaande EBW-klanten, en als aanvulling op ons monteurs bestand, in zee wilden gaan. We zijn al een tijdje op zoek naar goed gekwalificeerde collega’s, maar konden deze moeilijk vinden”, vertelt Robin.

EBW werkte voor tal van opdrachtgevers, waaronder bekende namen als KPN, Orange, Tele2, Capgemini. WTC Amsterdam, Zeeman, C&A, BMW Nederland, Avis, Olympisch Stadion, Bastion Hotels en de datacenters van Equinix, Switch en Digital Realty. “Naast de continuïteit van de werkzaamheden kunnen deze klanten nu ook een breder portfolio aan werkzaamheden bij ons kwijt. En dat zonder dat wij de klanten opnieuw hebben moeten leren kennen, want de kennis van EBW is mee gegaan in de vorm van een aantal monteurs, een projectleider en een administratieve kracht.”

MM Techniek

Op 12 oktober 2016 hebben de eigenaren van MM techniek en Breedveld & Schröder overeenstemming bereikt over de samenwerking van B&S  met MMT waarbij een onderliggende aandelen transactie heeft plaatsgevonden.

Gelijkwaardig

Beide bedrijven zijn gelijkwaardig aan elkaar, kwalitatief hoogwaardige monteurs die een top prestatie leveren op elk werk. Zowel B&S als MMT blijven zelfstandig opereren en zullen in de toekomst elkaars expertise toevoegen bij klanten, dit met als kenmerk het behouden van kwaliteit en  flexibiliteit. Zoals u gewend bent blijft het leveren van diensten direct aan klanten het uitgangspunt waarbij advies uitbrengen een belangrijke pijler is. Kennis van de installatie hebben zorgt voor gedegen advies en de beste oplossing. Door de samenwerking kunnen beide partijen profiteren van toegevoegde kennis en waarde, naast dat beide partijen een aanvulling op elkaar zijn in beveiligingsinstallaties, onderhoud aan gecertificeerde brandmeldinstallaties, datacenters & serverruimten, ziekenhuizen & zorginstellingen, facility management, financials en vastgoedbeheer.

WE-projects installaties BV

WE-projects installaties is in 2019 onderdeel geworden van technische aannemer Breedveld & Schröder. WE-projects is in 2010 ontstaan na jarenlange werkervaring bij andere bedrijven.
De expertise die daarmee uitgebreid wordt is voornamelijk op het gebied van werktuigbouwkundige installaties zoals; riool-, water-, gas-, verwarming, koeling en ventilatie.

De insteek is om duurzame installaties bij de relaties te adviseren, aan te brengen en te onderhouden, denk hierbij o.a. aan warmtepomp- en pv(t)-installaties.

Door de brede interne expertise en veranderingen in de markt, m.b.t. “gasloze installaties”, kan de onderneming de relaties goed en vakkundig bedienen.

Menu