Ventilatiesystemen van Breed

Schone lucht is hedendaags wellicht belangrijker dan ooit. Toch werken of leven vele mensen in een ongezonde lucht. De oplossing hiervoor is het installeren van een ventilatiesysteem. Bij Breedveld & Schröder beschikken wij over de juiste kennis en kunde om op korte termijn een ventilatiesysteem bij u te installeren. Dit systeem zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt en hiermee de lucht ontdoet van bacteriën, schadelijke stoffen, fijnstof, allergenen, schimmels en pollen. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via onze contactmogelijkheden.

Waarom is lucht zuiveren zo belangrijk?

Lucht zuiveren is belangrijk omdat het de lucht schoner maakt. Naast het toenemende CO2 gehalte bevinden er in de lucht ook vele bacteriën en pollen. Dit kan ervoor zorgen dat ziektes worden verspreid. Met een ventilatiesysteem van Breedveld & Schröder kan u de lucht in uw huis zuiveren en de verspreiding tegengaan.

Hoe kan je de lucht zuiveren?

De lucht kan op meerdere manieren gezuiverd worden. Dit kan door het openzetten van ramen, meerdere planten in de ruimte plaatsen en regelmatig schoon te maken. Maar het grootste effect wordt gerealiseerd door het installeren van een ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt voor een constante schone lucht. Wij kunnen dit luchtzuiveringssysteem bij u in de woning of op kantoor installeren. Hiermee bent u verzekerd van een constante schone en zuivere lucht.

Breedveld & Schröder

Breedveld & Schröder is de aangewezen partij om bij u het luchtzuiveringssysteem te installeren. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en zijn als enige Technisch Aannemer Hofleverancier. Daarnaast kunnen wij op zeer korte termijn het ventilatiesysteem bij u thuis of op kantoor installeren. Wij kunnen uw gehele bedrijfspand voorzien van deze systemen zodat al uw werknemers kunnen werken in een zuivere lucht.

Contact of geheel vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd wat Breedveld & Schröder voor u kan betekenen? Wij kunnen een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Daarnaast kan u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar via de telefoon op 036 – 535 07 56 of via de mail op info@breed.nl.

Menu