1. Home
  2. Diensten
  3. Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Als erkend installateur kent Breedveld & Schröder het vak der werktuigbouwkunde tot in detail. Wij profileren ons naast specialist zijnde in elektrotechnische installaties of onderhoud op meerdere vlakken. Het adviseren van onze opdrachtgevers zit ons inmiddels in de genen. Ons vak en installatietechniek is verweven met de bouw, de industrie en met de infrastructuur om ons heen. Wij krijgen er dagelijks mee te maken. Werktuigbouwkundige installaties zijn de bron van technische oplossingen in de woning- of utiliteitsbouw. Ze zijn divers en afwisselend en vereisen een goede dosis aan kennis. Het kan bijvoorbeeld gaan om innovaties uit te voeren in gebouwbeheersystemen of leidingsystemen. Voor het installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties is een degelijke expertise noodzakelijk. Onze installateurs denken daarom graag met u mee over de uitvoering en installaties van werktuigbouwkundige installatietechniek en adviseren op het hoogste niveau.

Onze specialisatie in werktuigbouwkunde

De diversiteit in werktuigbouwkundige installaties vergt verstand van zaken. Diverse soorten projecten bevinden zich in ons portfolio. Denk aan installatietechnieken behorend bij gebouwen en allerlei soorten woningen. Wij hebben onze jarenlange ervaring te danken aan een continue opbouw van kennis in o.a. de installatietechniek. Onze professionals worden elk jaar bijgeschoold in allerlei technische ontwikkelingen in werktuigbouwkunde zodat wij continue verbetering kunnen blijven bieden en het optimale uit ons werk kunnen halen.

Door een gericht onderzoek te starten kunnen wij voor elk specifiek project een doelgericht plan opzetten. Dit realiseren wij door continue betrokkenheid met onze opdrachtgevers. We brengen een bezoek op locatie en voorzien u van de een gerichte service in de benodigde werktuigbouwkunde. Hierbij kijken we naar welke procedures er noodzakelijk zijn voor een perfecte realisatie van de installatie. Op basis daarvan ontwerpen wij een specialistische installaties door middel van eenduidige uitgangspunten en kijken wij naar de duurzaamheidsambitie en haalbaarheid. Welke aspecten zijn hierin het meest essentieel? Denk aan de functionaliteit van een installatie, waarborgen van onderhoud, het energieverbruik en op welke manier materialen worden toegepast. Zo hanteren wij vervolgens de meest efficiënte werkwijze. Het streven naar kwaliteit en het waarborgen van de juiste techniek brengt welvarende projecten voort en daar zijn wij trots op.

Diverse werktuigbouwkundige installaties

Bij Breedveld & Schröder denken wij graag met u mee in oplossingen. Voor ieder installatie vraagstuk stellen wij een uitgebreid rapport op. Dit strekt zich breed uit van een eenvoudige installatie onderhoudsanalyse tot gespecialiseerd maatwerk. Hierdoor kunnen wij samen met u de eventuele pijnpunten zo gedetailleerd mogelijk wegnemen.

Wanneer huidige installaties onderhoud vragen of nieuwe projecten zich aandoen, bieden wij een gericht advies aan onze opdrachtgever. U kunt bij installaties van projecten in werktuigbouwkunde denken aan; loodgieter-, verwarming-, riolering-, gas-, water-, dak- en klimaatinstallaties. Energiezuinige oplossingen en duurzaamheid staan hierbij voorop. Denk aan de zojuist genoemde klimaatinstallaties, zij functioneren als regelaar voor een geschikt binnen- of buitenklimaat. Wat essentieel is in sommige situaties. In gebouwen die voor hun functie afgesloten zijn van buiten dient het binnenklimaat optimaal gerealiseerd te zijn. Bij elk soort onderhoud of restauratie dient de installatieprocedure helder op de kaart te komen.

Wenst u gericht advies over werktuigbouwkundige installaties? Neem contact op met onze specialisten!

Bij Breedveld & Schröder geven wij u graag gericht advies over het nemen van besluiten in de werktuigbouwkundige sector. Heeft u specifieke wensen of vragen over bepaalde installatiewerken? Wilt u graag meer weten over onze specialiteiten? Wij hanteren een heldere communicatie op alle vlakken. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op door te bellen naar 036 – 535 07 56. Mailt u ons liever? Dit kan naar info@breed.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet

Offerte aanvragen

Mogelijkheden op aanvraag. Vul het formulier in voor meer informatie.

Menu