Al sinds 1896 een begrip in elektrotechniek

Ringo van der Sluis

Ringo van der Sluis (in dienst sinds 1994) is de spin in het web als het gaat om de aansturing van service & onderhouds-monteurs voor beveiliging & brandmeldinstallaties en staat met zijn team immer paraat voor een snelle follow-up van uw storingsmelding.

“Zodra bij u de alarmbellen gaan rinkelen” is het van groot belang snel en adequaat te kunnen reageren. Het veilig- stellen van installaties en bedrijfsgebouwen vraagt om een goede aansturing. Breedveld & Schröder heeft voor dit doel een speciaal SOS-team geformeerd en voor u paraat staan.

Non-stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week helpen wij u met kennis van zaken calamiteiten het hoofd te bieden en de bedrijfszekerheid voor u veilig te stellen.

Ook bij onverhoopte tegenslag staat het SOS-team stand-by, om uitvoerder en monteurs in geplande werkzaamheden van back-up te kunnen voorzien.

Kracht, licht, telematica, brandmeld en beveiligings-installaties vormen in de utiliteitsbouw een op elkaar afgestemd geheel. De aanleg vereist een zeer grondige
voorbereiding. Echter, projectfasering en plan van aanpak verschillen niet zelden van de praktijk. Zo kan zich in de uitvoering van werkzaamheden een onvoorziene omstandigheid voordoen. Elektronische componenten kunnen beschadigd blijken na transport of zijn verkeerd of in geheel niet geleverd. De montage en het inregelen van apparatuur kunnen hierdoor vertraging oplopen. Door de onderlinge samenhang van installaties bestaat het gevaar dat daarmee ook de overige werkzaamheden vertragen. In het ergste geval kijkt kostbare mankracht werkeloos toe en dient u gereedschap en machines langer te huren dan voorzien.

De ene schakel volgt op de ander, dus is het zaak snel de ontbrekende te vinden. Dit verlangt van ons creativiteit en improvisatievermogen. Het SOS-team van Breedveld & Schröder staat ook hierin zijn mannetje. Zo verhelpen wij storingen, verrichten belangrijk onderhoud en verlenen deskundige service wanneer het er op aankomt.”

Bel 036 - 535 07 56 Mail info@breed.nl
Neem contact met ons op!

Medewerkers aan 't woord

Ruud Stengs

Ringo van der Sluis

Projecten

Wijkcentrum De Bolder

Wijkcentrum de Bolder, gelegen te Amstelveen, is tussen 2016 en 2017 een complete metamorfose ondergaan.

OBA Van der Pek

De Openbare Bibliotheek van Amsterdam heeft in April 2017 de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Amsterdam-Noord.

Spiral Tower Almere

De 'Spiral Tower' is een toren bestaande uit houten pallets, die beklommen kan worden door bezoekers van het kunstwerk.

Het Reinaert College

Breedveld & Schröder heeft meegewerkt aan de verhuizing van Het Reinaert College.

Ibis Hotel Amstelveen

Binnen 5 maanden een gigantisch kantoorpand ombouwen tot een hotel!

Gravenzaal Haarlem

Gemeente Haarlem neemt afscheid van normale kaarsen in Gravenzaal. B&S vervangt de oude kaarsen voor dimbare LED-kaarsen!

Freeroad Almere

Freeroad is al sinds 1997 een begrip op autogebied in de Flevopolder. Dankzij B&S zitten zij nu ook in de cloud!

Ajax Museum

Dankzij de werkzaamheden van B&S is het Ajax Museum nu een multifunctionele presentatieruimte!

Familierestaurant Bruis

Bruis is het gloednieuwe gezellige familierestaurant in Blaricum, waarvoor Breedveld & Schröder een compleet nieuwe elektrotechnische installatie heeft verzorgd.

Stichting ZAAM

Wij bieden iedere klant een op maat gesneden service- & onderhoudscontract aan waarbij kwaliteit garant staat, zo ook voor Stichting ZAAM.

Flevoziekenhuis

In 2016 heeft Breedveld & Schröder de plaatsing, montage en installatie van 500 WiFi access points verzorgd voor het Flevoziekenhuis te Almere.

Rijksmuseum Philipsvleugel

Breedveld & Schröder verzorgde de renovatie van de Philipsvleugel voor het Rijksmuseum, ook wel de Zuidvleugel genoemd.

Van Gogh Museum

Breedveld & Schröder werd de taak toegewezen om alle elektrische installaties buiten het zicht van de bezoeker te plaatsen voor de nieuwe entreehal van het Van Gogh Museum.

Almere City FC

Aanleg elektrische installatie van de VIP tribune

Rijksmuseum Amsterdam

Het uitvoeren van onderhoud aan verschillende systemen in...

Klanten beoordelingen

  • Nakomen van afspraken: 7,5
  • Kwaliteit: 7,4
  • Klantvriendelijkheid:8,1
  • Bereikbaarheid: 7,6
  • Klachtafhandeling: 8
  • Deskundigheid: 7,5
  • Informatievoorziening: 7