Al sinds 1896 een begrip in elektrotechniek

Wie zijn wij

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Of het nu kracht, licht, telematica, beveiliging of meet- en regeltechniek betreft: wij bieden vindingrijke oplossingen met oog voor detail. Een team van specialisten staat u bij, met een heldere kijk op uw unieke wensen.

Techniek naar uw wens, op maat gemaakt. Want daarin zijn we meester!

Al meer dan een eeuw delen wij onze kennis met onze klanten. Het begon in 1896 met de installatie van een deurbel, maar door de jaren is er veel veranderd. We zijn met de tijd meegegaan en dat heeft bijgedragen tot de groei naar een gedegen organisatie, met landelijke dekking, die breed inzetbaar is op het werkterrein van de elektrotechniek. Als hofleverancier hebben we een vaste klantenkring waaronder de Rijksgebouwendienst en de KAS BANK gerekend mogen worden.

Breedveld & Schröder werkt veelvuldig met niet alledaagse klanten in een onalledaagse omgeving. Dat houdt ons scherp voor de veelsoortige belangen die we dienen.

Beveiligingsadviesburo B.A.B. Huisman

BORG-beveiligingsspecialist B.A.B. Huisman is onderdeel geworden van elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder.

Met tevreden klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt en een uitstekende samenwerking met politie en assurantiemaatschappijen, is ook B.A.B. Huisman een grote speler geworden op het gebied van advisering en aanleg van beveiliging. Tevens zijn naast de aanleg van mechanische beveiliging ook het aanleggen van elektrotechnische installaties, camerasystemen, toegangscontrole en datanet bekabeling vaste diensten geworden.

Met ruim 35 jaar aan ervaring in beveiliging is B.A.B. Huisman een uitstekende aanvulling op het hofleverancierschap van Breedveld & Schröder. Wij zullen de nog altijd groeiende vraag naar betrouwbare en effectieve beveiliging blijven faciliteren. Voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten!

Meco Holland

Breedveld & Schröder heeft Meco Holland begin 2012 overgenomen. Het in 1976 opgerichte bedrijf specialiseerde zich in eerste instantie alleen in inbraaksignaleringssystemen en concentreerde zich voornamelijk op de regio’s ‘t Gooi en Amsterdam. Al snel kwamen er overige werkzaamheden bij zoals intercomsystemen, geluidsinstallaties en al het andere werk waar vraag naar was, mits het maar een elektrotechnisch karakter had.

Het bedrijf heeft de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd variërend van elektrotechnische installaties tot data en beveiliging. Breedveld & Schröder zal al de overgenomen klanten met de grootst mogelijke zorg blijven bedienen.

Bel 036 - 535 07 56 Mail info@breed.nl
Neem contact met ons op!

Medewerkers aan 't woord

Ruud Stengs

Ringo van der Sluis

Projecten

Wijkcentrum De Bolder

Wijkcentrum de Bolder, gelegen te Amstelveen, is tussen 2016 en 2017 een complete metamorfose ondergaan.

OBA Van der Pek

De Openbare Bibliotheek van Amsterdam heeft in April 2017 de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Amsterdam-Noord.

Spiral Tower Almere

De 'Spiral Tower' is een toren bestaande uit houten pallets, die beklommen kan worden door bezoekers van het kunstwerk.

Het Reinaert College

Breedveld & Schröder heeft meegewerkt aan de verhuizing van Het Reinaert College.

Ibis Hotel Amstelveen

Binnen 5 maanden een gigantisch kantoorpand ombouwen tot een hotel!

Gravenzaal Haarlem

Gemeente Haarlem neemt afscheid van normale kaarsen in Gravenzaal. B&S vervangt de oude kaarsen voor dimbare LED-kaarsen!

Freeroad Almere

Freeroad is al sinds 1997 een begrip op autogebied in de Flevopolder. Dankzij B&S zitten zij nu ook in de cloud!

Ajax Museum

Dankzij de werkzaamheden van B&S is het Ajax Museum nu een multifunctionele presentatieruimte!

Familierestaurant Bruis

Bruis is het gloednieuwe gezellige familierestaurant in Blaricum, waarvoor Breedveld & Schröder een compleet nieuwe elektrotechnische installatie heeft verzorgd.

Stichting ZAAM

Wij bieden iedere klant een op maat gesneden service- & onderhoudscontract aan waarbij kwaliteit garant staat, zo ook voor Stichting ZAAM.

Flevoziekenhuis

In 2016 heeft Breedveld & Schröder de plaatsing, montage en installatie van 500 WiFi access points verzorgd voor het Flevoziekenhuis te Almere.

Rijksmuseum Philipsvleugel

Breedveld & Schröder verzorgde de renovatie van de Philipsvleugel voor het Rijksmuseum, ook wel de Zuidvleugel genoemd.

Van Gogh Museum

Breedveld & Schröder werd de taak toegewezen om alle elektrische installaties buiten het zicht van de bezoeker te plaatsen voor de nieuwe entreehal van het Van Gogh Museum.

Almere City FC

Aanleg elektrische installatie van de VIP tribune

Rijksmuseum Amsterdam

Het uitvoeren van onderhoud aan verschillende systemen in...

Klanten beoordelingen

  • Nakomen van afspraken: 7,5
  • Kwaliteit: 7,4
  • Klantvriendelijkheid:8,1
  • Bereikbaarheid: 7,6
  • Klachtafhandeling: 8
  • Deskundigheid: 7,5
  • Informatievoorziening: 7