Ruud Stengs

By 26 september 2015 wie zijn wij

Ruud Stengs (in dienst sinds 1991) is als technisch directeur verantwoordelijk voor het goede verloop en de afstemming van operationeel bedrijfskritische processen. Dat betekent onder meer troubleshooting bij complexe installaties en kennisoverdracht aan de monteurs.

Een standaardoplossing is een uitzondering in ons vak

Iedere situatie is weer net even anders.
Dat geldt met name voor bestaande bedrijfspanden en bij aanpassingen aan operationele, bedrijfskritische processen. Het hangt ook af van de setting waarin een organisatie zich begeeft.

Dit verlangt van onze mensen niet alleen expertise en beheersing van de nieuwste technieken, maar vooral ook creativiteit. En die mensen werken bij ons; het zijn bevlogen specialisten. Bij Breedveld & Schröder kennen we ons vak en weten we als geen ander procesinstallaties in te regelen en veilig bestuurbaar te houden.

Bedrijfskritische installaties vereisen dat de operationele systemen continu gemonitord worden en dat een gecertificeerde back-up bijstand kan verlenen. De zakelijke belangen zijn groot en wij dienen die te waarborgen. Breedveld & Schröder heeft hierin een naam hoog te houden. Een essentiële voorwaarde voor succes in de utiliteitsbouw is bijvoorbeeld dat de beschikbare knowhow te allen tijde als een samenhangend geheel wordt ingezet.

Graag denken we met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Voor deeltrajecten of complexe bedrijfsprocessen: bij ons vindt  u een luisterend oor.

Leave a Reply