Projecten

Sponsor van Beter Boek

By | Projecten | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

 

Uptime laadpalen boven de 99%

By | Projecten | No Comments

EVnetNL heeft in het derde kwartaal van 2019 een uptime gerealiseerd van 99%. Dit maakte de laadpaalbeheerder uit Arnhem bekend naar aanleiding van een evaluatie van het vernieuwde bedrijfsproces dat een jaar geleden werd ingevoerd. In juli 2018 kenden de laadpalen van EVnetNL een uptime van gemiddeld 96%. De verbeteringen op het gebied van samenwerking met externe partners, probleemanalyse en procesbegeleiding hebben ervoor gezorgd dat er nauwelijks nog sprake is van storing en dat de storingen die nog voorkomen snel worden opgepakt. Read More

Zijn wij een goede match? Dan horen we graag van u! Neem contact op