Al sinds 1896 een begrip in elektrotechniek

Meet- & Regeltechniek

 

Meten is weten, en bij Breedveld & Schröder weten we alles van meten en inregelen! Zo kunnen kortsluitingen in het systeem voorkomen worden door regelmatig analyses en onderzoek in elektronische meterkasten te plegen. Hiervoor verlenen wij graag onze experts op het gebied van meet- en regeltechniek.

Netspanningsanalyse

Regelmatige analyses van de netspanning houdt vitale onderdelen van een onderneming in bedrijf, zoals ventilatiesystemen en sprinklerinstallaties die gekoppeld zijn aan brandmelders. Onze experts verzorgen graag de regelmatige analyses van de netspanning.Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek

Voorkom kortsluitingen in uw systeem door regelmatig thermografisch onderzoek te laten plegen door onze experts. Met behulp van infrarood meet thermografisch onderzoek dat wat voor het normale oog niet zichtbaar is. Zo kunnen onze experts kortsluitingen voorkomen door regelmatig thermografisch onderzoek in elektronische meterkasten te plegen.

Gebouwautomatisering

Steeds meer civiele diensten in bedrijven automatiseren bedrijfsgebouwen met behulp van lichtgevoelige ogen, elektronische robots, remote controlled vehicles en schakelingen. Dit lever tijdwinst voor het bedrijf en vereist minder personeel, wat leidt tot kostenbesparing en hogere efficiency. Bij Breedveld & Schröder kunt u terecht voor de automatisering van uw bedrijfsgebouw, uiteraard geheel op maat en volgens uw wens.

Domotica

Maak van uw bedrijfsgebouw of huis een ‘Smart Building’! Regel alle elektronica vanaf één centraal punt dankzij het Domotica systeem. Denk hierbij aan het regelen van iedere lamp, kraan, verwarming, gordijnen etc; alles is naar wens te bedienen via één groot en overzichtelijk display. Bij ons kunt u terecht voor advies en installatie van het Domotica systeem. Meer weten of het Domotica systeem? Klik hier voor meer informatie.

Bel 036 - 535 07 56 Mail info@breed.nl
Neem contact met ons op!

Medewerkers aan 't woord

Ruud Stengs

Ringo van der Sluis

Projecten

Wijkcentrum De Bolder

Wijkcentrum de Bolder, gelegen te Amstelveen, is tussen 2016 en 2017 een complete metamorfose ondergaan.

OBA Van der Pek

De Openbare Bibliotheek van Amsterdam heeft in April 2017 de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Amsterdam-Noord.

Spiral Tower Almere

De 'Spiral Tower' is een toren bestaande uit houten pallets, die beklommen kan worden door bezoekers van het kunstwerk.

Het Reinaert College

Breedveld & Schröder heeft meegewerkt aan de verhuizing van Het Reinaert College.

Ibis Hotel Amstelveen

Binnen 5 maanden een gigantisch kantoorpand ombouwen tot een hotel!

Gravenzaal Haarlem

Gemeente Haarlem neemt afscheid van normale kaarsen in Gravenzaal. B&S vervangt de oude kaarsen voor dimbare LED-kaarsen!

Freeroad Almere

Freeroad is al sinds 1997 een begrip op autogebied in de Flevopolder. Dankzij B&S zitten zij nu ook in de cloud!

Ajax Museum

Dankzij de werkzaamheden van B&S is het Ajax Museum nu een multifunctionele presentatieruimte!

Familierestaurant Bruis

Bruis is het gloednieuwe gezellige familierestaurant in Blaricum, waarvoor Breedveld & Schröder een compleet nieuwe elektrotechnische installatie heeft verzorgd.

Stichting ZAAM

Wij bieden iedere klant een op maat gesneden service- & onderhoudscontract aan waarbij kwaliteit garant staat, zo ook voor Stichting ZAAM.

Flevoziekenhuis

In 2016 heeft Breedveld & Schröder de plaatsing, montage en installatie van 500 WiFi access points verzorgd voor het Flevoziekenhuis te Almere.

Rijksmuseum Philipsvleugel

Breedveld & Schröder verzorgde de renovatie van de Philipsvleugel voor het Rijksmuseum, ook wel de Zuidvleugel genoemd.

Van Gogh Museum

Breedveld & Schröder werd de taak toegewezen om alle elektrische installaties buiten het zicht van de bezoeker te plaatsen voor de nieuwe entreehal van het Van Gogh Museum.

Almere City FC

Aanleg elektrische installatie van de VIP tribune

Rijksmuseum Amsterdam

Het uitvoeren van onderhoud aan verschillende systemen in...

Klanten beoordelingen

  • Nakomen van afspraken: 7,5
  • Kwaliteit: 7,4
  • Klantvriendelijkheid:8,1
  • Bereikbaarheid: 7,6
  • Klachtafhandeling: 8
  • Deskundigheid: 7,5
  • Informatievoorziening: 7